Work With Me

Hai!

Anda berada di page ini mungkin kerana anda ingin merisik peluang bekerja secara direct dengan saya.

Jika anda berminat untuk menjadi partner saya melalui syarikat network marketing yang saya bekerja sekarang, dan berhajat untuk membangunkan bisnes anda sendiri, maka anda berada di tempat yang betul!

Sebagai seorang yang tidak pernah berminat dengan bisnes, apatah lagi bisnes network marketing, bukan calang calang syarikat boleh convert saya menjadi pengedar sah di syarikat mereka, apatah lagi seorang pemimpin bisnes. Pernah dengar tak quote ini, ” your hardwork is not as important as the company you have chosen”? Menunjukkan pentingnya bekerja dengan syarikat yang betul.

Saya memilih perniagaan saya sekarang kerana:

  1. produk kesihatan, sangat penting untuk saya dan keluarga saya menjalani kehidupan sihat
  2. Produk yang diperlukan semua orang dan semulajadi serta terbukti berkesan. Dibangunkan melalui pelbagai kajian klinikal dan ujian.
  3. Produk yang mudah dijual secara online.
  4. Syarikat antarabangsa yang stabil dan bertahan lama. Melalui pelbagai tempoh sukar tapi masih berdiri teguh.

Saya tak pasti jika model bisnes di atas penting untuk anda tetapi ia amat penting untuk saya.

Jika anda masih berkira kira untuk memulakan sesuatu yang baru dan berminat untuk membina home business, anda mungkin boleh pastikan model di atas sesuai untuk anda. E.g : adakah gaya hidup yang ditawarkan iaitu gaya hidup sihat, sesuai untuk anda?

Passion to the business cause sangat penting kerana ia penentu kejayaan anda. Dalam hal ini ia adalah passion terhadap gaya hidup sihat. Secara peribadi, konsep bisnes ini sangat sesuai dengan diri saya dan keluarga dan mungkin  itu sebabnya saya mencapai rank tertinggi syarikat di dalam masa 15 bulan.

Jadi, Sebelum kita bermula, saya nak pastikan kita berdua sesuai bekerjasama. Saya meluangkan masa yang banyak membantu dan melatih team saya untuk berjaya, dan saya juga menghargai masa yang saya ada..jadi saya juga tidak mahu masa anda terbuang.

Jadi di bawah ada kriteria yang saya senaraikan. Jika anda jawab “Ya, saya orang itu!” Maka saya tak sabar nak berjumpa dengan anda!

Seorang yang ingin bekerja dengan Aishah haruslah:

  • Seorang yang mempunyai keinginan yang tinggi untuk berjaya
  • Seorang yang disenangi dan mudah dibawa berbincang
  • Seorang yang coachable
  • Seorang yang tak suka beri alasan

Jika semua di atas adalah ANDA, saya suka nak menjemput anda untuk klik link di bawah, dan isi maklumat anda supaya saya dapat menghubungi anda secepat mungkin.

Apply-to-learn-more
Dan, oh ya, team bisnes saya memang ada banyak aktiviti yang menyeronokkan, anda pasti tak sabar nak bertemu mereka 🙂

IMG_9205 team aishah amin