Anda Mencari Ilmu Blogging Untuk Bisnes?

mungkin anda perlu baca ini dahulu.
Berikan saya 5 minit!

Selalu orang datang kepada saya nak tahu bagaimana caranya nak:

  • Design sendiri blog yang cantik, kemas dan professional tanpa perlu berhabis ribuan RM untuk upah designer.
  • Jenamakan diri sendiri supaya jadi pakar dalam niche bisnes, (dan pesaing gigit jari saja).
  • Mengumpul ribuan prospek, yang sudah tak sabar- sabar nak membeli.

Suatu ketika dahulu saya pun macam anda jugak...

Sepanjang 2013 dan 2014, bisnes saya berada di kemuncak. Saya beriklan di Facebook sahaja pun, bisnes saya mencapai jualan kumpulan berjumlah ratusan ribu RM. 

Memang masyuk!

​Malangnya, pada pertengahan 2014, jualan mula merudum.
Agen- agen yang terdiri dari rakan dan keluarga mula merasa kecewa dengan jumlah sales perlahan lahan mula berhenti satu persatu.

Saya mula memikirkan untuk bergerak secara offline.
Maksudnya berjumpa pelanggan dan prospek di kedai- kedai makan, bank, pejabat pos untuk memperkenalkan produk dan peluang bisnes.

Tetapi saya tak sampai hati nak tinggalkan anak- anak di rumah.

Dan saya harus bersedia nak menghadapi REJECTION dan KEKECEWAAN.

Bila saya mula bercakap dengan orang tentang produk, mereka pandang saya dengan penuh skeptik.
Memang tebal muka ni!

Lebih perit, saya mula tiada pelanggan baru.
Semua sales saya datang dari pelanggan lama yang berulang.

Dan jumlah jualan mula jatuh dari hari ke hari.

Saya tak tahu apa nak buat....​

BASICALLY I AM STUCK.

INCOME JATUH MERUDUM..​

Saya mula sedari saya ada DUA pilihan..

SATU - BERHENTI BISNES (Tetapi saya fikir tiada siapa kaya dan berjaya bila berhenti).
DUA - Saya buat pilihan serius untuk buat bisnes macam PRO.”

Saya pilih untuk bina (semula) bisnes ini secara bijak, saya seronok melakukannya dan sesuai dengan gaya hidup saya sebagai seorang ibu di rumah

Maka saya laburkan beberapa ribu RM untuk latihan pemasaran dari dalam dan luar negara. Setiap yang saya pelajari saya terus aplikasikan.
Ada yang gagal, ada yang berjaya.

Hasilnya, saya kini mempunyai lebih 1000 prospek yang laser targeted​ di dalam database, saya menerima 2-4 prospek yang tak sabar- sabar berurusniaga dengan saya setiap minggu. Selain itu saya dapat close 5-10 pelanggan baru tanpa perlu berbalas balas whatsapp (semuanya melalui email yang diautomasikan.
Saya juga menerima email dan mesej dari secret followers setiap hari.

Melalui Blogging For Money, saya dokumenkan langkah demi langkah pembinaan BLOG saya yang memberikan hasil yang MELETOP. Bermula dari peringkat design, sampailah ke peringkat closing sales.

Note: Saya cuma dokumen step yang berjaya SAHAJA. Yang gagal saya tak sanggup nak kongsi ;)


    Dengan pembelian Blogging For Money, anda akan menerima faedah berikut:

    DESIGN SENDIRI BLOG MACAM PRO

    Tahukah anda bahawa anda boleh set up dan design sendiri blog anda tanpa perlu bayar web designer? Saya ajar step-by-step yang mungkin dapat jimatkan duit anda sebanyak RM400 !

    JENAMAKAN DIRI SEBAGAI PAKAR YANG DICARI-CARI

    Pesaing anda pasti gigit jari habis. Dahlah design blog macam pro, isi kandungan anda mantap dan bertaraf antarabangsa. Saya ajar bagaimana nak menulis content blog serupa pakar, dan bina follower dalam masa yang singkat.

    DAPAT PELANGGAN YANG TAK SABAR MEMBELI

    Maknanya proses ini berikan anda hampir tiada rejection. Proses ini  penting sebab ia merendahkan kadar skeptik prospek dan meninggikan kadar kepercayaan kepada anda. Saya ajar bagaimana nak set up sistem FUNNEL bisnes yang boleh diautomasikan, supaya anda boleh close sales walaupun sedang tidur.

    "A wonderful journey belajar blogging dengan Aishah..."

    "Aishah tahu apa yang diajarkan kerana apa yang diajar dalam tutorial ni dah terbukti berkesan pada bisnes beliau. Semua video beliau amat jelas dan mudah stepnya."

    - Mardhiah Samsuri (Pakar Keibubapaan)

    Persoalannya sekarang adalah untuk anda...

    Anda kata..
    "Saya sering tercari- cari cara nak letupkan sales & bisnes.."

    "Kalaulah ada cara untuk saya pelajari setiap langkah sebenar berbisnes online supaya orang ambil serius terhadap apa yang saya tawarkan."

    "Alangkah bestnya kalau saya dapat bertemu dengan mentor yang ada bisnes beliau sendiri- dan pernah merasa turun naik sales, bukan sifu sana sini yang mengajar teori sahaja- maka saya boleh pelajari dari beliau.."

    "Kalaulah saya boleh belajar secara online, kerana kekangan peribadi yang menyukarkan saya untuk menghadiri kelas face-to-face."

    Kalau persoalan di atas bermain di fikiran anda,
    THEN THIS PRODUCT IS FOR YOU!

    Apa Produk Kami Beri Kepada Anda:

    Blogging For Money Video Tutorial

    "20 Video Tutorial berjumlah lebih 5 jam. Sesuai untuk mereka yang tiada basic blogging atau yang dah pandai sikit."

    Video- video ini disusun supaya mudah difollow step-by-step oleh mereka yang tiada asas blogging WordPress. Saya rekod kan skrin komputer saya dan tunjuk exactly bagaimana saya bangunkan sebuah blog dari scratch, sehingga saya menerima prospek pertama dalam database saya.

    Tutorial terbahagi kepada 2 Segmen, Basic & Advanced

    Saya bahagikan kepada DUA segmen kerana saya sedari ramai yang cuma mahu design blog sendiri, dan tulis entri pertama.
    Jadi dalam kelas Basic, anda akan pelajari:

    • Pemilihan domain dan hosting
    • Install blog WordPress, pemilihan themes, layout, beza Post dan Pages
    • Buat menu cara yang mudah
    • Reka imej & grafik sendiri macam PRO. Saya ajar gunakan beberapa tools percuma yang sangat mudah.
    • Bagaimana nak add imej dan video pada blog supaya nampak professional

    Tutorial terbahagi kepada 2 Segmen, Basic & Advanced

    Dalam kelas Advanced, saya tunjukkan bagaimana:

    • Nak jana idea penulisan yang mencurah curah tak berhenti. Anda tak perlu tulis setiap hari pun untuk cepat dapat hasil. Saya kongsikan banyak tips dan trik rahsia kat sini. Shhh..
    • Pilih Niche blog dan bina customer avatar. Ini bahagian untuk anda pilih kepakaran bagaimana yang anda mahu orang kenal anda. Juga bagaimana menentukan ciri ciri customer idaman. Proses ini penting sangat tau untuk close sales lebih gempak.
    • Promosi blog cara Aishah. Lubuk paling best nak dapat trafik yang berkualiti. Pelajari juga bagaimana nak plan Keywords dan On-Page SEO, supaya ranking Google anda cepat naik ke page pertama. Teknikal sikit kat sini, tapi boleh ulang ulang video kalau tak paham!

    Sambungan Advanced Videos

    • Bina funnel jualan.
      Saya ajar apa itu permission marketing kat sini. Maksudnya pelawat blog akan beri info mereka e.g. alamat email dan benarkan anda hantar promosi demi promosi kepada mereka. Syok kan?
    • Cara nak tarik blog visitor untuk beri kebenaran untuk kita contact mereka. Taktik ini adalah taktik di mana mereka yang suruh anda hantar promosi. Bukan anda yang nak sangat pun!!
    • Automasikan respon kepada prospek ini menggunakan email autoresponder. Saya ajar detail sangat macamana nak set up sistem autoresponder ni. So jangan tidur OK?
    • Close sales pakai email bersiri. Sini saya kongsi kan formula email marketing Aishah yang terbukti dan close sales pun. So terpulang nak tiru gaya Aishah atau bikin sendiri punya. Yang penting saya tunjukkan caranya kepada anda.

    Sambungan Advanced Videos

    • BONUS 1 - 2 Video khas untuk set up sales page dan borang pembayaran (check out). Seorang yang berbisnes di blog perlukan sistem ini supaya tidak perlu melayan pm, dan risau tak dapat close sales. Video ini bernilai RM150 anda dapat bersama sama pakej ini.
    • BONUS 2 - Bagaimana saya gunakan LIKE METHOD untuk mempercepatkan 100 kali ganda pembinaan audiens melalui Facebook Ads

    "Video yang jelas dan membantu"

    "Setiap kali saya stuck semasa membina blog saya, http://khalisahhazrina.com, saya akan ulang kembali video Puan Aishah, dan saya berjaya menyelesaikannya."

    - Coach Lisa (Herbalife Coach)

    Apakah Yang Anda Akan Dapat...

    Kesemua 20 Video Tutorial Yang Disediakan Khusus Untuk Membantu Anda Bina Blog Bisnes Anda

    "Tutorial Yang Lebih Bermakna Dari Kelas Face-To-Face kerana anda boleh pelajari blogging mengikut kelajuan anda sendiri"


    Anda perlu beli SEKARANG, sebab ini adalah tawaran khusus untuk SUBSCRIBERS SAHAJA tapi dibuka untuk PUBLIC

    Dapatkan Akses Segera ke Blogging For Money!

    Rugi jika anda bertangguh untuk mendapatkan Blogging For Money kerana dalam bisnes, Masa itu Duit!! Lagi lambat anda dapatkannya, lagi lama anda stuck dalam keadaan sekarang dan tak tahu nak mula dari mana.

    100% Satisfaction Guarantee

    Safe Checkout

    Kenapa Anda Kena Dapatkan Blogging For Money SEKARANG

    Anda mungkin rasa anda terpaksa berbelanja duit simpanan untuk mendapatkan akses ke Blogging For Money, tapi tahu tak:

    Lagi lama anda tangguhkan keputusan ini, anda sebenarnya membuang lebih banyak masa untuk berfikir kalaulah anda tahu strategi sebenar berbisnes online yang sebenar.

    Sementara orang lain dah mula close sales dan mengira untung dari blog mereka, anda masih lagi teraba- raba tak tahu apa nak buat dalam bisnes online anda.

    Anda boleh sambung cari lagi ilmu merata- rata, tapi sebenarnya Blogging For Money adalah unik dan tiada seumpamanya di pasaran.

    Harga istimewa ini khusus sempena TAWARAN HARI MALAYSIA Blogging For Money. Dapatkan sementara ia masih pada harga promosi!!!

    Ringkasan Apa Yang Anda Akan Dapat Bila Membeli..

    • Design Blog Anda Sendiri
    • Cara Tulis Blog Gaya Pakar
    • Database Prospek Kualiti Tinggi
    • Close Sales yang diautomasikan

    Semua ini hanya:

    harga-kelas-blog

    Harga ini adalah khusus untuk subscriber E-Book percuma SAHAJA. Harga mungkin akan dinaikkan selepas tawaran berakhir.

    Dapatkan Akses Segera kepada Blogging For Money!

    100% Satisfaction Guarantee

    Secure Checkout

    "Saya jamin anda akan belajar banyak perkara baru yang anda pasti tak dapat di mana mana tempat lain. Anda pasti dapat gunakan ilmu ini untuk mengembangkan bisnes anda ke satu tempat yang anda tak jangkakan."

    xx